Karrieremuligheter i Aspit

Aspit er et selskap med kraftig vekst innen teknologiske løsninger i helsesektoren med kontorer i Seljord, Arendal, Lyngdal og Oslo.

Aspit har levert journalsystem i over 20 år og lanserte Norges første skybaserte EPJ-løsning «PsykBase Online» for over 10 år siden, vi har alltid hatt som ambisjon å ligge i forkant. Vår kontinuerlige utvikling gjør at journalsystemet i dag fremstår som Norges mest moderne EPJ-løsning. Selskapet er ved et teknologisk veiskille og er på vei ut i markedet med landets første 5. generasjon journal/klinikk-system.

Aspit er en veletablert leverandør mot det offentlige gjennom mange år. Aspit forsterket sin rolle ytterligere i 2018 da selskapet vant en 5-årig nasjonal konsesjonskontrakt med Direktoratet for eHelse. Dette har ført til lansering av nye innovative løsninger i form av «Aspit Envision» og «Aspit Capture». Disse produktene løser utfordringer relatert til medisinske bilder, video og dokumenter. Kontrakten inkluderer også rett til å etablere og forvalte et nasjonalt arkiv. Aspit er svært takknemlig for muligheten til å gjøre en forskjell i helsesektoren. Med den kraftige veksten vi nå opplever ser vi stadig etter nye lagspillere til våre team.

Vi ønsker personer med erfaring fra blant annet: brukerstøtte, it-, og helse-bransjen. For å jobbe med oss må du være utadvendt og glad i store utfordringer med høyt tempo. Til deg kan vi tilby et av Norges mest spennende arbeidsmiljø som åpner for unike muligheter og arbeidserfaring – kombinert med gode betingelser.

Kontakt oss på stilling@aspit.no

 

Vi ser frem til å høre fra deg!